Instalații112 asigură operațiuni complexe de montaj, reparații și întreținere instalații sanitare și termice, atât rezidențial (case, apartamente, case de vacanță, blocuri de locuințe) cât și industrial (centre comerciale, hale, spații industriale) în București.

Se pot executa servicii de instalare, punere în funcțiune, montaj, reparații și service pentru orice tip de instalație sanitară de la cadă, chiuvetă, vas wc, robineți de trecere, baterie baie sau bucătărie, mașina de spălat, pentru țevi și racorduri, etc. În cazul design-ului sau montării unoi noi instalații, vă oferim soluții profesionale, adaptate bugetelor dumneavoastră.

Instalații sanitare și termice București

Montaj instalații
București

Montajul se face cu un preț corect, de către personal autorizat, extrem de bine regătit.

Verificare instalații
București

Cu ajutorul serviciilor noastre puteți verifica dacă instalațiile dvs funcționează în parametrii normali.

Reparații instalații
București

Asigurăm servicii profesionale de reparații și servive pentru instalații sanitare și termice.

OFERTĂ! Reduceri substanțiale pentru asociațiile de proprietari, scări de bloc sau consumatori ce doresc lucrări complexe la instalațile sanitare în București!

Instalator București

Alegeți un instalator autorizat pentru instalațiile sanitare și termice în București, oricând aveți o problemă, doriți să faceți o verificare sau doriți instalați în București. Apelează cu încredere la echipele Instalații112. Instalatorii noștri autorizați sunt calificați și au experiența necesară pentru a executa lucrări cu diferite grade de complexitate în domeniul instalațiilor. Îți garantăm cele mai bune prețuri pentru București!

Contact instalator București
Telefon: 0755 777 112
Email: contact@instalatii112.ro